Kezdőlap   Kapcsolat   Gyengénlátóknak

Széchenyi Programiroda a Széchenyi téren

2011.12.14. 09:03:00
A pályázatok sikerességét segítő Széchenyi Programiroda-hálózat irodája Győrben, a Széchenyi tér és a Liszt Ferenc utca sarkán nyitotta meg kapuit a pályázni szándékozók előtt…


Az iroda megnyitóját 2011. december 13-án, kedden tartották, amelyen Simon Dávid a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. ügyvezető referense kifejtette, a hálózat létrehozásával a kormányzat célja az volt, hogy egy ügyfélbarát pályázati rendszer alakuljon ki, és a sikeres pályázatíráshoz szükséges információk mindenki számára elérhetők legyenek.


Ezt a célt országosan összesen 22 iroda és 152 tanácsadó szolgálja. A rendszer előnye, hogy nem kell különböző hivatalokban sorba állni, hiszen egy telefonhívás után a tanácsadók akár házhoz is mennek.

A hálózat munkatársai tájékoztatással, tanácsadással és a pályázatok útjának nyomon követésével segítik az ügyfeleket. Céljuk, hogy minél több pályázat valósuljon meg, és az Európai Uniós forrásokból minél nagyobb számban tudjanak részesülni a hazai pályázók.


Samodai Imre a programiroda nyugat-dunántúli regionális igazgatója hozzátette, a régióban Sopron után a győri a második iroda amely megnyitotta kapuit, még ezen a napon megnyílik a zalaegerszegi, és hamarosan a szombathelyi tanácsadó pont is.


A régióban 19 tanácsadó dolgozik, akik már eddig is több mint kétezer ügyfélnek nyújtottak segítséget és ma is 315 pályázatot követnek figyelemmel. Mint mondta, a most megnyílt iroda célja az, hogy közel hozza az információkat a győriekhez, és hozzájáruljanak a győri pályázók sikereihez.


A Széchenyi tér sarkán, a Liszt Ferenc u. 1. szám alatt található iroda hétköznapokon 9-17 óra között várja az ügyfeleket. Az irodáról további információkat olvashat a www.szechenyiprogramiroda.hu honlapon.

Korszerű oktatási feltételek megteremtése Pannonhalmán és Veszprémvarsányban

Kistérségi gyermekjóléti és szociális alapszolgáltató központ - Pannonhalma

Kistérségi gyermekjóléti és szociális alapszolgáltató központ - Pannonhalma

Naptár

Ke Sze Csü Szo Va


1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Közelgő események

Fotógaléria